Növeld bevételed azonnal induló,
bérelhető webáruházzal!

+ Velünk versenyelőnyöd lesz egyedi igényeid gyors beépítésével

+ Válogass össze profi funkciókat csomagoktól függetlenül

Saját webáruház létrehozása:
Online értékesítéshez minden profi funkció egy helyen

Minden, amire szükséged van, egy helyen!

Bérelj kész webáruház rendszert pár kattintással!
Ingyenes támogató megoldások szakértőinktől.

1. segítség

1. lépés
Személyes segítség elinduláshoz

Nem számít, ha kezdő vagy még az e-kereskedelemben! Webáruház indítás első lépéseiben segítünk konzultációkkal és tudásanyagokkal. Majd termékek feltöltésével, rendszer beállításával... vár felkészült kollégánk.
+ Jelentkezz webáruház szakértői skype konzultációra
+ vagy nyílt napunkra
+ Hozzáértő ügyfélszolgálat segít webáruházad elindításában.
+ Személyes admin bemutató konzultáció, ami nem értékesítés :).

2. segítség

2. lépés
Több 100 profi funkció és integráció egy helyen

Több száz ingyenes design sablon beállítás közül válogathatsz és kérhetsz egyedi megjelenést is! Megjelenésedet egyedire szabhatok!
Kiválaszthatod a számodra valóban szükséges funkciókat, ezért nem kell egy drágább csomagot választanod, ugyanis nálunk a webáruház funkciói és megjelenései nincsenek csomagba zárva. Számlázz egyszerűen, válassz eladást segítő funkciókat... Csak azért fizess, amit valóban használsz!

3. lépés

3. lépés
Teljeskörű marketing támogatás
(funkciók, e-bokok, szakértők)

Webáruházad indításában teljeskörű támogatást kapsz számos marketing és értékesítési funkcióval. Továbbá adwords hírdetések, facebook marketing, keresőoptimalizálás,  tartamli konverzió beállítások. A webáruházad elindítása után sem hagyunk magadra! Havi rendszerességgel látunk el infókkal, hogy értékesítésed sikeres, webáruházad pedig profi legyen.
Piacvezető legmodernebb marketing eszközök várnak az adminban.

facebook

Hogyan indíts sikeres webáruházat? 

E-kereskedelem a gyakorlatban.
Áttekintjük a webáruház működtetésének gyakorlati tudnivalóit. Milyen lépései vannak egy vevőszerzésnek?
Töltsd le útmutatónkat!

Egyedi igényeidre szabható megoldások

Bérelhető webáruház kezdőknek, haladóknak és profiknak és egyedi igényekkel rendekezőknek.
Csomag összeállítások most indulóknak
Start» - Haladó» - Profi»

Előre összeállított csomagok. Összehasonlíthatóak és minden fontos alap funkciót tartalmaznak. Segít a gyors döntésben és indulásban. Szakértőink tapasztalatai alapján állítottuk össze, valamint figyelembe vettük, hogy a webáruház piac hasonló szereplői mit kínálnak. A funkciók később is bővíthető, és csökkenthetők egyesével, a csomagok változtathatóak, egyedire szabhatóak bármikor.

Gyakorlattal rendelkezőknek
Válogasd össze profi funkcióidat!

Testre szabható webshop egyedi igények alapján. Olyan mint a okos telefonod, a funkciókat (alkalmazásokat) egyesével is tudod bekapcsolni vagy éppen kikapcsolni. Magadnak tudod összeszerelni, azaz összeválogatni webáruházad tudását. Ha tudod, hogy mire van szükséged, neked való.  Csak azért fizess, amit valóban szeretnél  használni!

Egyedi webáruházaknak
Állíts össze egyedi díjkalkulációdat!

Ha már tudod mit szeretnél, esetleg már van tapasztalatod/ éppen most is üzemeltetsz webáruházat, akkor ez neked való. Ha csak váltásra készülsz és szeretnél hozzánk jönni, akkor is érdemes ezt az áttekintőt használnod.         .

Válassz az ingyenes kinézetek közül!
Nem kell grafikusnak lenned.

A piacon a legjobban egyedi megjelenésre szabható webáruház rendszer kulcsrakész design megjelenésekkel.
ref-1n

Ingyenes design sablonok pár kattintással.
Vagy kérhetsz saját arculatot is!

Egyszerű beállításokkal az adminfelületen bármikor egyedire szabhatod design sablonodat! Használj saját arculatot!  Rengeteg design eszközt biztosítunk ehhez. Bármikor testre szabhatod később is kinézetedet, vagy kérhesz egyedi design tervezést.

Vélemények. Amiért minket választottak. 

Bérelhető webáruházunk kicsiknek, nagyoknak és kezdő vállalkozásoknak is kiválló.

“Minden dologra legalább 2 megoldási javaslatot kapok. Ha vala mire nincs ötletem, bátran fordulhatok Robiékhoz, mert biztos hogy keresnek nekem valami jó megoldást még a szinte megoldhatatlannak tűnő helyzetekre is. Segítőkészek, rugalmasak!

Vass Tibor - Olajwebshop.hu webshop

"Több webáruházunk van, melyekkel a régi rendszerünkben mindig sok időt pazaroltunk el a különböző ötleteink megvalósításával. Amióta megtaláltuk a CorinCloudot, egyszerűbben és gyorsabban haladunk. Strukturálisan különbözőek az áruházaink, mégis mindegyikre van megoldásuk. Az ügyfélközpontúságuk már a kezdésnél is szembetűnő volt a többiekkel ellentétben. Egyszóval bátran ajánljuk mindenkinek!”

Valiskó Ágnes Premiumbutor.hu

“Nem kell egyedül bütykölnöm. Mindig van egy szakértői csapat, akinek számíthatok gyors, szakszerű segítségére legyen az admin oktatás, technikai vagy marketing segítség. A Robiék szinte egy csapatként dolgoznak velem, egy csapatot kaptam egyben vállalkozásomhoz.”

Kubik Zsolt - Nomadsport.hu webshop

Értékeléseink a Facebook oldalról

Néhány ízelítő referenciáink közül

Speciális igényed van? Több mint 100 webáruház ezt a megoldást választotta.

A bérelhető webáruházba egyedi igényeket integrálása. Ők hosszútávra terveznek!


Google és Facebook shoping és remarketing integráció

A Google keresőbe integrált webáruház nagyszerű lehetőség a közvetlen és azonali értékesítésre.

Responziv, Mobilbarát megjelenés

Értékesítési felületeit növelje mobilos megjelenéssel. Válassz mobilbarát webáruházat!

Van már webáruházad, de nem vagy elégedet?

img_1150.jpg

Költöztesd át webáruházadat költségek nélkül!

Megtarthatod megszokott eszközeidet és partnereidet, és újakat is adunk integrációinkkal, legyen az számlázó, CRM, marketing szoftver...! Webáruházaddal egyszerűen átköltözhetsz hozzánk, legyen az OpenCart, Unas, WordPress, Shoprenter vagy Yoomla rendszer.
Webshopod egyedi megoldásai és adataidat is csak szinkronizálnod kell régi rendszereddel, így pár óra alatt megvan vadi új webáruházad, és már értékesíthetsz is.
Rendszerünk felismeri és beépíti a termékeidet, a termékkategóriákat, a leírásokat, az árakat ...

MIÉRT BÉRELJ WEBÁRUHÁZAT?
Miért tőlünk?

Tudnivalók a CorinWebshop és a webáruház bérlés üzleti modelljéről

A webáruház fejlesztést biztosítjuk, folyamatosan a trendnek megfelelő fejlesztésekkel bővül a rendszer, nem kell aktualizálással vagy szerver biztonsággal foglalkoznod, hiszen ezeket mind mi biztosítjuk felhő (Cloud) szolgáltatásunkban. Így költséghatékonyan néhány ezer forintért 2 perc után azonnal használatba tudod venni, nem kell fejlesztéssel foglalkoznod.

Facebook terjeszkedik az e-kereskedelemben

2020-05-22

Facebook tovább terjeszkedik, és növeli jelenlétét az e-kereskedelemben Lassan egyre nehezebb lesz eldönteni, hogy Google Shopping vagy Facebook Shop platformon jelenjünk-e meg! A CorinWebshop csapata nyitott minden platformra, így lehetőséged van mindkét platformon megjelenni automata szinkronizálásokkal!   A Facebook új webáruházat indít kisvállalatoknak. Ezzel próbál piacteret nyerni és az Shopifly vásárlókat átcsábítani. Facebook Shop A

Bővebben »»

Nagyker vagy Dropshipping

2020-05-17

Pár év alatt megint teljesen új fordulat az online kereskedelemben! Nem elég hogy webáruházak sorban napont nyílnak meg, de a működésük is teljesen átalakul. Jönnek a fulfillment szolgáltatások, amivel kiszrvezhetővé vált a teljes logisztika (csomagolás, raktározás, szállítás, futárcéggel kommunikáció és számlázás) akár ügyfélszolgálattal együtt. Egy olyan hatalmas lehetőséget fogunk bemutatni, ami a webáruház nyitását az

Bővebben »»

Gondolatok minden napra: 
" Tedd félre az aggodalmadat és elcsodálkozol az ég szépségén, a virágok illatán, a szellő frissességén és a Nap nagylelkűségén."